nieuws

Start aanmelden Reynaers Projectprijs 2018

Techniek

Start aanmelden Reynaers Projectprijs 2018
In 2017 is BILT van BILT Holding i.s.m. SLuijmer Architectuur de winnaar van de Reynaers Projectprijs.

De Reynaers Projectprijs 2018 gaat van start voor projecten waarin aluminium gevelelementen van Reynaers zijn gebruikt. In 2017 won de circulaire en modulaire woning BILT van BILT Holding i.s.m. Sluijmer Architectuur.

De Reynaers Projectprijs 2018 maakt gebruik van een vakjury die de inzendingen beoordeelt en tien projecten nomineert. Van de genomineerde projecten wordt een video gemaakt waarin de architect toelichting geeft op zijn ontwerp en het gebruik van aluminium in de gevel.

Het publiek kan online stemmen op de genomineerden. Het project met de meeste stemmen wint. De winnaar ontvang 2.500,00 euro. Datzelfde bedrag wordt in overleg met de winnaar ingezet voor een goed architectuurdoel.

Op de website projectprijs.reynaers.nl  kunnen zowel architecten, gevelbouwers, aannemers als investeerders een project aanmelden. Het online aanmelden van een project kan tot en met 7 september 2018.

Resultaten voor ‘reynaers’

 

Reageer op dit artikel