nieuws

Masterclass Baksteen ‘Een blijvend mooie huid’

Techniek

Bart van Kampen (De Zwarte Hond), Marlies Rohmer en Jan Peter Wingender (Office Winhov) spreken op de MasterClass Baksteen 2017. Tijdens de dag staat één vraag centraal: Hoe ontwerp en realiseer je een prachtige baksteenhuid die door de tijd zijn kracht en schoonheid behoudt?

Masterclass Baksteen ‘Een blijvend mooie huid’
BOLO, Marlies Rohmer

Tijdens de MasterClass zal dit trio van ‘meesters in de baksteenarchitectuur’ hun actuele kennis en ervaring delen. Iedere architect doet dat vanuit zijn eigen visie, ontwerphandschrift en routine. Naast de ontwerpaspecten komen ook de gebruikte uitvoeringstechnieken van de besproken gevels aan de orde. Ook kijken de architecten terug op gerealiseerd werk; hoe staan de gebouwen en gevels er nu bij, zijn de verwachtingen uitgekomen en welke lessen zijn daar uit te trekken?

Na de lezingen staat een rondleiding doorBOLO door Marlies Rohmer op het programma, een recente opgeleverd gebouw met een school en woningen in Bos en Lommer. De Masterclass vindt plaats op 28 september. Aanmelden kan via de vereniging Koninklijke Nederlandse Bouwkeramiek.

Bart van Kampen, Marlies Rohmer, Jan Peter Wingender

 

Meer van de sprekers

Reageer op dit artikel