nieuws

VvdW – Richard Hutten’s Domoor

Techniek

In de serie Most Loved presenteert dezeen.com samen met het automerk MINI het favoriete item van een ontwerper/designer. De primeur was voor Marcel Wanders waarin hij vertelt over zijn Knotted Chair. In de volgende aflevering in de reeks werd het favoriete ontwerp van Hella Jongerius, de 2005 Polder Sofa voor Vitra, uitgelicht. In de aflevering van vandaag komt wederom een Nederlander aan het woord: Richard Hutten en zijn ‘Domoor’.

VvdW – Richard Hutten’s Domoor

De Domoor, iedereen kent wel de karakteristieke grote kinderdrinkbeker met de twee oren die het vasthouden voor jonge kinderen vergemakkelijkt. Hutten ontwierp de beker voor zijn toendertijd tweejarige zoon. Ondanks het op het oog simpele ontwerp kostte de productie de nodige hoofdbrekens zo vertelt Hutten in de video.

 Bekijk de video van Marcel Wanders over de ‘Knotted Chair’

 

 En de video van Hella Jongerius over ´haar´ favoriete ontwerp: 2005 Polder Sofa voor Vitra

 

 

Reageer op dit artikel