nieuws

Inschrijven voor Betonprijs 2015

Techniek

Tot 1 september is het weer mogelijk projecten in te zenden voor de tweejaarlijkse Betonprijs. De Betonvereniging, de organisator van de prijs, reikt prijzen uit in twee categorieën, sectorale prijzen en thematische prijzen.

Inschrijven voor Betonprijs 2015

De projecten die meedingen naar de Betonprijs worden ingedeeld in categorieën, dit zijn:
– Bruggen en viaducten
– Natte waterbouw
– Woningbouw
– Utiliteitsbouw

Er zijn ook thematische prijzen, op het gebied van:
– Restauratie/reparatie
– Uitvoering
– Betontechnologie
– Constructief ontwerp

Ook projecten uit het buitenland komen in aanmerking, mits er een herkenbare Nederlandse betrokkenheid is. Ook projecten die door buitenlandse bouwers in Nederland zijn gerealiseerd, kunnen meedoen. Voorwaarde is wel dat het project in gebruik is genomen voor 15 augustus 2015. Per categorie en thema worden er vanuit alle inzendingen projecten genomineerd door de jury.

De nominaties voor de Betonprijs zijn medio oktober bekend. De winnende projecten worden op 18 november 2015 bekend gemaakt tijdens het feestelijke Betonprijsdiner, aan de vooravond van de jaarlijkse Betondag.

Meer informatie

Reageer op dit artikel