nieuws

Het beste bouwfysische gebouw in 25 jaar

Techniek

De Nederlands Vlaamse Bouwfysica Vereniging (NVBV) bestaat 25 jaar. In die jaren hebben bouwfysici en bouwfysische bureaus gewerkt aan en in het vakgebied. Niet zelden ging het om innovatieve en creatieve oplossingen die het vakgebied verder hebben gebracht, en die hebben geleid tot bouwfysisch bijzondere gebouwen.

Het beste bouwfysische gebouw in 25 jaar

 

Wat hebben die 25 jaar opgeleverd aan gebouwen? Waar staan en wat maakt ze bijzonder. De NVBV wil op de aankomende Kennisdag (TU Eindhoven, 21 mei 2015) de vijf meest in het oog springende gebouwen presenteren.

Je kan tot 31 maart een gebouw nomineren waarvan jij denkt dat een kans maakt op de overwinning. Uit de inzendingen maat een vakjury een selectie die op de site van de Vereniging worden gepresenteerd en in het bouwfysicablad. De Top 5 wordt op de Kennisdag bekendgemaakt. Op basis van de voorkeur van de aanwezigen krijgt één van deze gebouwen de publieksprijs.

Meer informatie over de spelregels van de nominatie en de criteria van de “NVBV-Prijsvraag Beste Gebouw” is te vinden op www.NVBV.org.

Reageer op dit artikel