nieuws

Nominaties Gouden Kikker 2014

Techniek

De Gouden Kikker Award wordt toegekend aan bouwprojecten die voorop lopen op het gebied van duurzaamheid en innovatie. De jury heeft drie genomineerden aangewezen die kans maken op de prijs, Built4U voor zestien energiezuinige woningen in de Commandeurstraat en Foeystraat in Heerenveen, Gemeente Amersfoort voor ABC – Cluster Liendert, en Team V Architectuur voor de renovatie van het hoofdkantoor van ASR in Utrecht.

Nominaties Gouden Kikker 2014

 

De jury bestaat uit ervaringsdeskundigen en experts op het gebied van duurzaamheid onder voorzitterschap van Thomas Rau, architect en winnaar Gouden Kikker Award 2013.

De overige leden zijn: Cees van Bemmel, directievoorzitter van de Van Wijnen Groep, Coert Zachariasse, CEO van Delta Projectontwikkeling, winnaar van Duurzaam 50 Vastgoed NL 2013, Ivo Opstelten, Programmaregisseur van Platform 31, Diane de Kruijf, Corporate Real Estate manager voor Hogeschool Utrecht, Meindert Smallenbroek, directeur Woningbouw bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijkrelaties, en Bert Melles, directeur van ABC Nova.

Meer informatie

 

Reageer op dit artikel