nieuws

Video van de Week: Adrift door Alex Bellini

Techniek

Iedere week selecteert de redactie van de Architect de Video van de Week. Dat is een kort filmpje dat een connectie heeft met het werkveld van de architect. Video’s van de Week vallen op, omdat ze informatief, inspirerend, mooi gemaakt of soms gewoon entertainment zijn.

 

De avonturier Alex Bellini rende van Los Angeles naar New York, roeide over de Atlantische Oceaan en heeft zich nu gericht op een nieuw avontuur: een twaalf maanden durend verblijf op een ijsschots in Groenland. Door het opwarmen van de aarde zal de ijsschots smelten en constant instabieler worden. Bellini zal zich moeten aanpassen aan deze verandering. In onderstaande video legt Bellini uit waarom hij dit project aangaat en wat hij ermee wilt bereiken. 

 

Reageer op dit artikel