nieuws

Verkiezing Duurzame Bouwvrouw

Techniek

Voor de verkiezing Duurzame Bouwvrouw 2014 kan iedereen een powervrouw in de bouw, die duurzaamheid succesvol op de kaart zet, voordragen. Op 17 april onthult de jury de genomineerden.

Verkiezing Duurzame Bouwvrouw

 

 

 

Volgens de organisatie (Dubotechniek Bedrijven, Cobouw en Warmtepompen) missen we in Nederland vrouwen in hogere posities in de bouw. Deze award moet daar aan bijdragen en is bedoeld als stimulans voor de vrouwelijke manager op haar weg naar een vooraanstaande positie. Kanshebbers zijn vrouwen  die uitzonderlijke prestaties levert op het gebied van duurzaamheid. Zij leidt de business op duurzame wijze naar economisch rendement en vindt daarbij de juiste balans tussen people, planet en profit in de praktijk.

Jury

De jury, bestaande uit voorzitter Jacqueline Cramer, Marjet Rutten, collega Marit Overbeek, Mascha van den Heuvel en Jan-Willem van der Groep, onderwerpt de dames aan een strenge controle en bepaalt op 17 april, welke krachtige vrouwen in aanmerking komen voor de award.

Belangstellenden kunnen zich gratis aanmelden voor het evenement. Vanaf 18 april kan iedereen via de website www.duurzamebouwvrouw.nl een stem uitbrengen op één van de genomineerden.

Vrouwen die de titel ‘Duurzame Bouwvrouw 2014’ verdienen en waardig uit zouden dragen, kunnen vanaf vandaag tot en met 31 maart 2014 opgegeven worden via www.duurzamebouwvrouw.nl. De bekendmaking van de winnares vindt plaats tijdens Ecobouw 2014.

 

Reageer op dit artikel