nieuws

Zachariasse meest duurzame persoon bouw en vastgoed

Techniek

Bestuursvoorzitter Coert Zachariasse van Delta Projectontwikkelaar is gekozen tot meest invloedrijke duurzame persoon in bouw en vastgoed in Nederland.

Zachariasse meest duurzame persoon bouw en vastgoed

Zachariasse won maandag de tweede editie van de verkiezing Duurzame 50 Vastgoed NL. Hij volgt daarmee OVG-topman Coen van Oostrom op, die vorig jaar als winnaar uit de bus kwam.

 

Zachariasse is onder meer bekend van Park 20/20 in Hoofddorp, een duurzaam kantorenpark met een zo optimaal mogelijk gesloten kringloop. De top 10 bestond verder uit Guus Berkhout (Triodos), Anke van Hal (TU Delft), Jan Willem van der Groep (Energiesprong), Jaap Gillis (Bouwfonds), Marga Hoek (de Groene Zaak), Jan Maarten Elias (Unica), Onno Dwars (Volker Wessels), Anne-Marie Rakhorst (SeARCH) en Andy van den Dobbelsteen (TU Delft). De Duurzame 50 Vastgoed NL is een initiatief van de Dutch Green Building Council, Kennisplatform Duurzaam Gebouwd, Property NL en Green Business Club.

Bekijk hier de uitslag van de Duurzame 50 Vastgoed NL

Reageer op dit artikel