nieuws

Biobased architectuur in de nieuwe economie

Techniek

Past ‘biobased’ en ‘ecologisch’ in de moderne economie? Deze vraag wordt door architect Daan Bruggink beantwoord met een hartgrondig ‘Ja!’. In zijn eigen werk is de natuur in verschillende vormen terug te vinden. In vorm, maar ook in natuurlijke principes en technieken.

Biobased architectuur in de nieuwe economie

 

 

Op Ecobouw zal de oprichter van het modern ecologisch architectenbureau ORGA architect, tevens biobased-ontwikkelaar en winnaar van de Nederlandse Bouwprijs 2013, vanmiddag om 17.30 u uit de doeken doen hoe het gebruik van biobased, ecologische en duurzame materialen een vanzelfsprekendheid kan worden in de Nederlandse bouw.

Brugginks lezing is live te volgen op Twitter, van 17.30 – 18.00 uur via https://twitter.com/MaartjeHenket 

Bruggink blogt regelmatig op deze site regelmatig over ecologisch bouwen. Lees zijn blogs.

Kijk voor al het nieuws op de themapagina Duurzaam bouwen, waar nieuws van Cobouw, Vastgoedmarkt en de Architect op te vinden is met het label ‘duurzaamheid’. Deze themapagina is ook te bereiken via www.ecobouw.net/content/nieuws

 

 

Reageer op dit artikel