nieuws

Teamleden gezocht ontwikkeling winkelgebied Staphorst

Techniek

Staphorst wil zijn winkelgebied grondig herzien en eventueel uitbreiden. De gemeente is hiervoor op zoek naar plannen en suggesties en schakelde HetInstituut in die vervolgens Architect Lokaal vroeg om bij te dragen aan de ruimtelijke conceptontwikkeling via De Olifantenkooi. Het onderzoek wordt in twee teams uitgevoerd, team 1 bestaat uit kunstenaars en is al samengesteld. Team 2 zal bestaan uit ontwerpers en ontwikkelaars, hiervoor wordt nog gezocht naar 3 teamleden (2 of 1 ontwikkelaars en 2 of 1 architecten).

Naast een onderzoek naar mogelijke nieuwe gebruiksfuncties van het winkelcentrum kan het onderzoek zich richten op ruimtelijke ontwerpen die het winkelcentrum een open verbinding geven met het aangrenzende marktplein.

Deelnemen

Deelname staat open voor jonge architecten en jonge ontwikkelaars. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor 21 mei 2013 door een motivatie en cv te sturen naar: margot.dejager@arch-lokaal.nl

Extra informatie is in te winnen bij indira.vantklooster@arch-lokaal.nl
Of via www.arch-lokaal.nl/de-olifantenkooi-in-staphorst

Reageer op dit artikel