nieuws

Winnaars Betonprijs Vitaal Beton bekend

Techniek

Vandaag zijn de winnaars bekend gemaakt van de Betonprijs Vitaal Beton. De prijzen zijn uitgereikt in de categorieën, Renovatie, Restauratie, Reparatie en in ‘Growing old gracefully’, een constructie die de tand des tijds glorieus heeft doorstaan.

Winnaars Betonprijs Vitaal Beton bekend

 

 

Uit de 61 inzendingen zijn als winnaar geselecteerd:
– Renovatie: Welszijnscluster De Spil, Eindhoven
– Restauratie: Landgoed Zonnestraal, Hilversum Karenhuis, Alkmaar
– Reparatie: Seinhuis Post T, Maastricht
– Growing old Gracefully:  Koepelkerk, Maastricht

Jury

De jury van de Betonprijs Vitaal Beton bestaat uit: Cees Kleinman (voorzitter), TU Eindhoven, Toine van Casteren, Directeur B|A|S Research Technology, Jo Coenen, Jo Coenen Architects Urbanists, Anton Koomen , Partner Provast, Raphaël Steenbergen , TNO Bouw en Ondergrond, voorzitter Youcon,  Anja Vissers , Architectenburo Anja Vissers, Jos van Vreeswijk , Beeldend Kunstenaar, Bart van der Woerd, voorzitter VBR Frens Pries (secretaris), directeur Betonvereniging.

Kwartaalabonnement de Architect?

Reageer op dit artikel