blog

Blog – Glastechniek in MPH kantoor in Potenza

Techniek

Door Jeroen Apers – Spectaculair staaltje glastechniek in het MPH kantoor in Potenza. Faraone Transparent Architectures, heeft in samenwerking met Palumbo Glass een glazen brug ontworpen die is opgehangen in de vide van het kantoor. De brug dient als vergaderruimte.

Spectaculair staaltje glas-techniek in het MPH kantoor in Potenza. Faraone Transparent Architectures, heeft in samenwerking met Palumbo Glass Spectaculair staaltje glas-techniek in het MPH kantoor in Potenza. Faraone Transparent Architectures, heeft in samenwerking met Palumbo Glass Spectaculair staaltje glas-techniek in het MPH kantoor in Potenza. Faraone Transparent Architectures, heeft in samenwerking met Palumbo Glass Spectaculair staaltje glas-techniek in het MPH kantoor in Potenza. Faraone Transparent Architectures, heeft in samenwerking met Palumbo Glass Spectaculair staaltje glas-techniek in het MPH kantoor in Potenza. Faraone Transparent Architectures, heeft in samenwerking met Palumbo Glass Spectaculair staaltje glas-techniek in het MPH kantoor in Potenza. Faraone Transparent Architectures, heeft in samenwerking met Palumbo Glass Spectaculair staaltje glas-techniek in het MPH kantoor in Potenza. Faraone Transparent Architectures, heeft in samenwerking met Palumbo Glass Spectaculair staaltje glas-techniek in het MPH kantoor in Potenza. Faraone Transparent Architectures, heeft in samenwerking met Palumbo Glass Spectaculair staaltje glas-techniek in het MPH kantoor in Potenza. Faraone Transparent Architectures, heeft in samenwerking met Palumbo Glass

Reageer op dit artikel