artikel

Actuele BENG-thematiek pronkt dit jaar op de affiche van Duco’s gratis themadag

Techniek

Naar aanloop van 2020 moet de gehele bouwkolom noodgedwongen evolueren en innoveren, en dat in sneltempo om tegemoet te komen aan de BENG-eisen. Maar wat betekent het nu precies? Welke regels en normen zijn van toepassing? Hoe krijgt u de bewoner mee in het hele gebeuren? En op welke manier kan slimme ventilatie hier een significante rol in spelen? Duco wijst u op 13 juni graag de weg!

Actuele BENG-thematiek pronkt dit jaar op de affiche van Duco’s gratis themadag

BENG met Duco mee!

BENG is een term die niet meer weg te denken is in de bouwsector. In de BENG-eisen staan onder meer termen zoals compactheid, doorgedreven isolatie en nauwgezette luchtdichtheid centraal. Dat brengt heel wat gevolgen met zich mee voor de ventilatiesector. Hierdoor moet je als ventilatiespecialist mee zijn, als je niet meedogenloos achter de feiten wilt aanlopen. Via de gratis themadag wijst het West-Vlaamse bedrijf Duco u graag de weg van de toekomst.

Met weloverwogen gastsprekers zoals Jérôme Eijsackers – directeur van adviesbureau Peutz – en Prof. dr. ir. Anke van Hal – hoogleraar Sustainable Building aan de Nyenrode Business Universiteit belooft het alvast een leerzame uiteenzetting te worden.

Verrassende eventlocatie

De themadag van het ventilatiebedrijf vindt plaats op een verbluffende locatie, namelijk in de voormalige Rotterdamse koffie-, thee- en tabaksfabriek (Van Nelle Fabriek) die als ‘icoon van het Nederlandse modernisme’ wordt beschouwd. Daarenboven is het gebouw toegevoegd aan de UNESCO Werelderfgoedlijst. Een bezoek na het programma is mogelijk en wordt ten zeerste aanbevolen.

Wilt u ook niet achterop hinken in het bouwtraject? Kom dan op woensdag 13 juni 2018 vanaf 13 uur naar deze themadag en laat u verrassen! Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Op de website van Duco vindt u alle nodige info! Bekijk alvast de teaservideo om helemaal in de sfeer te komen.

Reageer op dit artikel