artikel

BIM praktijkdag

Techniek

Werkt u met het Bouw Informatie Model? Of bent u benieuwd naar wat BIM voor u kunt betekenen? Kom dan op donderdag 18 mei 2017 naar de vierde BIM praktijkdag in de Jaarbeurs in Utrecht. Een dag vol met interessante praktijkcases, presentaties en genoeg momenten om vragen te stellen, contact te leggen met collega’s en vakgenoten en om van elkaars ervaringen te leren. Ontdek dus in één dag wat wel en niet werkt binnen het Bouw Informatie Model.

BIM praktijkdag

Leren van ervaring
U kunt BIM zien als een expeditie met als doel lagere faalkosten, hogere kwaliteit van het ontwerp en beter beheer. Mensen die al lang met het model werken, zien geen weg meer terug en denken al na over de volgende etappe, terwijl de achterblijvers nog steeds aarzelen om de eerste stap te zetten. Daartussen staat de grootste groep. Zij willen graag op reis, maar zijn nog op zoek naar de juiste uitrusting en tips voor de route. Behoort u tot die groep? Dan is de BIM praktijkdag voor u. Niet om u te overtuigen van het nut van BIM. Maar om u praktisch op weg te helpen. U hoort de ervaringen van ervaren BIM-professionals waarvoor de route geen geheimen kent, maar ook van bouwprofessionals die nog met navigatie reizen. Van beiden kunt u leren.

Laat 18 mei een tussenstop zijn op uw BIM-reis. Een plaats waar u reisgenoten ontmoet uit alle schakels van de keten: opdrachtgevers, ontwerpers, adviseurs, aannemers, installateurs, onderaannemers en toeleveranciers. Waar u reisverhalen beluistert en ervaringen uitwisselt. Welke route kiezen uw partners in de keten? Hoe bereikt u met het hele bouwteam soepel de eindstreep?

Praktijkcases worden afgewisseld met korte presentaties over actuele onderwerpen in het BIM-landschap. De voorbeelden komen uit alle disciplines en de presentaties zijn kort en krachtig en worden verzorgd door doorgewinterde, onafhankelijke ervaringsdeskundigen.

Ontmoet vakgenoten
Op de BIM praktijkdag treft u ruim 400 mede-pioniers die net als u de volgende stap willen zetten. Deelnemers aan eerdere edities van de BIM praktijkdag ervoeren dit als uiterst waardevol voor hun netwerk.

Informatiemarkt
De implementatie van BIM in uw organisatie vraagt een combinatie van een heldere visie, aanpassing van uw processen en cultuur en de inzet van de juiste IT-tools. Op de informatiemarkt vindt u diverse leveranciers die u hierbij graag ondersteunen.

Inschrijven
Komt u naar de BIM praktijkdag en wilt u gebruik maken van het gereduceerde tarief? In plaats van € 225,- betaalt u slechts € 150,- voor ons interactieve en afwisselende programma, inclusief lunch en borrel. Let wel, deze actie loopt tot en met 14 april!

Kijk voor meer informatie op www.bimpraktijkdag.nl

Data en locatie
Donderdag 18 mei 2017 in Jaarbeurs | Utrecht

Inschrijven
Op 14 april loopt de vroegboekkorting af. Kijk op bimpraktijkdag.nl voor meer informatie en profiteer van € 75,- korting.

Reageer op dit artikel