nieuws

Transformatiecongres Rotterdam 2019 – Ruimte voor Werk

Stedenbouw

Transformatiecongres Rotterdam 2019 – Ruimte voor Werk

‘Ruimte voor werk’ is het thema van het Transformatiecongres dat Vastgoedmarkt, de Architect, Cobouw en de gemeente Rotterdam op 21 november organiseren in De Doelen in Rotterdam.

Rotterdam groeit hard. De stad heeft daarom dringend werkruimte nodig. Ruimte die steeds schaarser wordt. Doel van het congres ‘Ruimte voor Werk’ is de samenwerking tussen de gemeente en de markt verder te bevorderen.

Tijdens het congres komen de volgende thema’s aan bod:

Betaalbare bedrijfsruimte>>

Verduurzaming van werklocaties>>

Nieuwe economie / profilering / positionering>>

Iedereen worstelt  met hetzelfde probleem: hoe om te gaan met de steeds schaarser wordende ruimte? De stad, in dit geval Rotterdam, is alleen aantrekkelijk voor haar bewoners, bedrijven, en bezoekers, als er een gezond evenwicht is tussen wonen, werken,  groen  en ruimte voor sport en recreatie. Het congres is bestemd voor onder andere beleggers, ontwikkelaars, architecten en corporaties en gemeenten die met elkaar in gesprek gaan over betaalbare betaalbare bedrijfsruimte, duurzame werklocaties en de nieuwe economie.

Programma

Het programma staat bestaat naast inspiratiesessies en twee workshops uit een excursie op diverse locaties.  Thomas van Belzen (journalist Cobouw, auteur) geeft leiding aan een paneldiscussie met onder andere Petra de Groene – directeur Economie en Duurzaamheid Rotterdam en Nanne de Ru – Founding Partner Powerhouse Company.

Bekijk het programma en schrijf je gratis in op www.rotterdamtransformatiecongres.nl

Het Transformatiecongres wordt georganiseerd door Vastgoedmarkt, de Architect & Cobouw in samenwerking met gemeente Rotterdam.

Reageer op dit artikel