nieuws

Stefan Bödecker nieuwe voorzitter van BNSP

Stedenbouw

Stefan Bödecker, directeur van BFAS+, is de nieuwe voorzitter van de BNSP (Beroepsvereniging van Stedebouwkundigen en Planologen). Hij volgt hiermee Rob van der Velden op die na vier jaar heeft besloten om de voorzittershamer in te leveren.

Stefan Bödecker nieuwe voorzitter van BNSP
Links Rob van der Velden. Rechts Stefan Bödecker

Na zijn studie aan de TU Delft heeft Stefan bij een aantal toonaangevende ontwerpbureaus gewerkt. Bij ontwerpbureau BFAS+ is hij sinds 2004 toegetreden tot de directie. In 2016 is BFAS+ op initiatief van Stefan zich – naast Architectuur en Stedenbouw – ook gaan richten op Placemaking.

Stefan werkt aan zeer uiteenlopende projecten en schaalniveaus. Het samenwerken met mensen is zijn grootste kracht. Zijn voorliefde gaat uit naar gebieden waar het gaat om mensen en het verbinden van alle betrokken partijen door alle niveaus heen.

 

 

Reageer op dit artikel