nieuws

Jo Coenen ‘Voortbouwen op datgene wat de stad al in zich heeft’

Stedenbouw

Jo Coenen ‘Voortbouwen op datgene wat de stad al in zich heeft’

Eind vorig jaar leverde Jo Coenen in Utrecht de eerste fase van het Leidsche Rijn Centrumplan op. Centraal in al deze plannen staat de kwaliteit van de stedelijke ruimte. Harm Tilman interviewde hem over zijn rol als ‘regisseur’ in dit proces van stedelijke transformatie.

 

Bekijk hier alvast een fragment uit het video-interview.

In de monografie ‘Jo Coenen Architects & Urbanists’ is het volledige video-interview opgenomen. Tevens vind je daar een uitgebreide selectie van de belangrijkste plannen die Coenen de afgelopen jaren maakte, plus de inleiding die Harm Tilman over Jo Coenen Architects & Urbanists schreef.

cover monografie stedenbouw

Abonnees van de Architect krijgen vanaf 26 maart 2019 gratis online toegang tot deze monografie.

Ben je nog geen abonnee? Bestel de monografie Stedenbouw los of samen met het ruim 200 pagina’s dikke magazine van de Architect.

 

 

Reageer op dit artikel