artikel

Verschenen: de Architect Monografieën Architectuur, Stedenbouw en Interieur

Stedenbouw

Verschenen: de Architect Monografieën Architectuur, Stedenbouw en Interieur
de Architect Monografieën Architectuur, Stedenbouw en Interieur

Door Harm Tilman – Met trots presenteren wij vandaag drie nieuwe monografieën op de terreinen van architectuur, stedenbouw en interieur. De eerste behandelt de recente productie van KAAN Architecten. De tweede volgt het stedenbouwkundige werk van Jo Coenen tot het voorlopige hoogtepunt in Leidsche Rijn Centrum. En de derde spot de laatste trends op het gebied van de werkomgeving.

Ga direct naar de monografieën > 

Sinds 2018 is de papieren editie van de Architect een uitgave die vier keer per jaar verschijnt, dit jaar aangevuld met de ARC19 Awards special. In deze vier dubbeldikke edities zoomen we in op de werelden van architectuur, stedenbouw en interieur. Met de drie monografieën breiden we het abonnement op de Architect verder uit.

Monografie Architectuur

Monografie Architectuur

Drie monografieën

Nieuw dit jaar is verder dat we in iedere reguliere editie drie buitengewone projecten belichten. We duiken diep in deze projecten, laten zien hoe ze tot stand zijn gekomen, op welke wijze het ontwerp is gemaakt en hoe dit technisch is uitgevoerd. Met deze projecten willen we je inspiratie, inzicht en vooral kennis bieden.

De drie monografieën die in samenhang met deze projecten verschijnen, zorgen voor thematische verbreding. In iedere monografie wordt het project uit de papieren editie gekoppeld aan vier tot vijf andere projecten. Per vakgebied staat zodoende een specifiek oeuvre of onderwerp centraal. Voor onze abonnees zijn deze monografieën bij het abonnement inbegrepen.

Ga direct naar de monografieën > 

Monografie Stedenbouw

Monografie Stedenbouw

Architectuur, stedenbouw en interieur

Architectuur, stedenbouw en interieur doen er opnieuw en in grote mate toe. Dit komt tot uitdrukking via beschrijvingen, tekeningen en objecten. In de monografieën worden de projecten van een oeuvre of rond een thema gegroepeerd op basis van hun technische en esthetische kenmerken, aangevuld met een introductie en interview die de achterliggende principes en opvattingen verklaren.

Monografie Interieur

Monografie Interieur

Voor nieuwsberichten, relevante projecten en uiteenlopende artikelen kun je terecht op onze website deArchitect.nl en in de nieuwsbrief die we dagelijks versturen. Op de pagina’s van de printeditie en de monografieën gaan we diepte in. Ik wens je veel plezier met deze monografieën.

Nieuwsgierig? Ga direct naar de monografieën > 

Nog geen abonnee? Bestel een monografie >

Reageer op dit artikel