Project

ARC19: Huis DM Antwerpen – B-bis architecten

Interieur

Een voormalige auto garage in een binnengebied van Antwerpen Noord krijgt bewoners.

Toelichting B-bis architecten – Het sheddak wordt geïsoleerd, verstevigd en voorzien van nieuwe lichtstraten. De bestaande stalen constructies worden gebruikt om opbergmeubelen op te hangen die nieuwe leefruimtes definiëren. Één houten wand integreert de nieuwe keuken en scheidt de werkruimte af.

Foto's

Ontwerp en realisatie

  • Plaats Antwerpen
  • Projecttitel Huis DM
  • Projectarchitect(en) Evert Crols, Dirk Engelen, Sven Grooten, Sebastiaan Leroy, Charlotte Stes
  • Aannemer Martha bvba, Antwerpen
  • Programma verbouwing voormalige garage tot eengezinswoning
  • Oplevering juni 2019
  • Opdrachtgever particulier
  • Ontwerpbureau B-bis architecten, Antwerpen
Reageer op dit artikel