Project

ARC18: Entrr. – Plus3

Interieur

Het interieur heeft een lichte uitstraling ondanks de industriële basis. In het ontwerp is rekening gehouden met de groeimogelijkheden van het bedrijf.

Toelichting: Plus3

De basis van de ruimte is industrieel en licht, maar is niet zonder meer een sfeervolle ruimte. In het nieuwe kantoor was de wens om met een neutrale basis en veel groen een huiskamergevoel te creëren. Omdat ze niet met twee maar met acht personen in de nieuwe ruimte zullen werken is het ontwerp aandacht besteed aan de privacy van de werknemers. Er is daarom gekozen om bij binnenkomst een sociale zone te creëren waardoor er wat afstand ontstaat tussen de werkeilanden. Daarnaast zorgt deze zone voor een prettige entree.

Foto's

Ontwerp en realisatie

  • Adres Europalaan 500, 3526KS
  • Plaats Utrecht
  • Projecttitel Entrr.
  • Projectarchitect(en) Lyanne Oosterhof, Lonneke Reijalt
  • Bruto vloeroppervlakte (m2) 55
  • Netto vloeroppervlakte (m2) 55
  • Programma Kantoor
  • Voorlopig ontwerp 12-2017
  • Definitief ontwerp 01-2018
  • Aanvang bouw 01-2018
  • Bouwsom inclusief installaties (€) 3446
  • Opdrachtgever Entrr.
  • Ontwerpbureau Plus3, Utrecht

Locatie

Reageer op dit artikel