Hoe plaats je een project?

Inzending Architecten

De redactie is altijd op zoek naar interessante gerealiseerde projecten op het gebied van architectuur, stedebouw, interieur en landschapsarchitectuur. Je kunt je project gratis uploaden naar de website. De redactie checkt je inzending en zet deze in de projectendatabase op deArchitect.nl/projecten. Bovendien maakt je in te zenden project kans om uitgebreide aandacht te krijgen op de website, nieuwsbrief, digimagazine, magazine én social media kanalen. Neem bij vragen contact op met de redactie.

Klik hier voor het inzendformulier

 

Inzending Leveranciers

Producenten en leveranciers die zijn aangesloten bij NBD kunnen referentieprojecten plaatsen. Referentieprojecten betreffen de presentatie van een compleet gebouw of interieur waar de leverancier een bijdrage aan heeft geleverd. Voorwaarde is dat deze projecten compleet worden aangeleverd, inclusief fotomateriaal, tekeningen, projectgegevens en een beschrijving. De inzending dient in woord en beeld een goede indruk te geven van het gerealiseerde project. Voor productpresentaties of bij vragen kun je contact opnemen met NBD

Klik hier voor het inzendformulier

 

Inzending ARC18 Awards

Elk jaar organiseert de Architect de ARC Awards. Deze serie architectuurprijzen belicht het allerbeste werk in de categorieën architectuur, interieur, meubel, detail, innovatie, development, jong talent en oeuvre. Tot 1 september 2018 kun je inzenden voor de ARC18 Awards. Deelname is gratis en inzenden voor meerdere categorieën is toegestaan.

Bekijk hier alle inzendingen. Meer informatie over de ARC18 Awards vind je op www.arc-awards.nl.

Klik hier voor het inzendformulier