artikel

Ligbadserie BettePurista

productnieuws

BettePurista is een nieuw ligbadserie van BETTE. De serie heeft een strakke vormgeving met een robuuste en elegante rand van 3 centimeter. De vloeiende vormen zorgen voor een optimaal ligcomfort.

Ligbadserie BettePurista

De ligbaden zijn gemaakt van duurzaam geëmailleerd titaniumstaal waarmee ze in tegenstelling tot kunststofbaden hygienischer zijn en beter bestaand tegen chemicaliën, kras- en slagvast en warmtegeleidend. De fabrikant heeft vertrouwen in zijn product en biedt dan ook een garantie van dertig jaar. 

De nieuwe serie BETTEPURISTA bestaat uit twee modellen voor 1-persoon met afmetingen van 170x75x45 centimeter en 180x80x45 centimeter. Bij deze ligbaden is er aan één zijde een ligzijde. Het ligbad van 190 x 90 x 45 cm is ideaal als duobad want dit model heeft twee schuine ligzijden. Bij alle modellen zijn de afvoer en overloop in het midden gesitueerd.

Het hoge ligcomfort is te danken aan de ergonomische vormgeving van het schuine gedeelte en een ronding, die de rug perfect ondersteunt. Het hoofdeinde heeft een elegante ronding, die zorgt voor een goede ondersteuning van het hoofd. De diepte van 45 cm is voldoende om ook bij een langer verblijf in het bad te voorkomen, dat de knieën boven de waterspiegel uitsteken. De steile zijwanden, ook die aan het voeteneinde, bieden veel ligruimte en zorgen bovendien voor voldoende sta ruimte indien het bad als douche wordt toegepast. 

Reageer op dit artikel