artikel

WELKOM SOPREMA in Nederland

productnieuws Premium

WELKOM SOPREMA in Nederland

Vanaf 1 oktober 2016 gaat SOPREMA verder.
Troelstra & de Vries BV, een in 1930 in IJlst opgericht familiebedrijf en bekend om haar uitstekende bitumineuze dakbanen, heeft per 1 oktober 2016 haar naam gewijzigd in SOPREMA BV.

Troelstra & de Vries is sinds 2007 onderdeel van de Franse SOPREMA group. Een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1908, actief in ruim 90 landen met eigen fabrieken en onderzoeks- en distributiecentra.

Bitumineuze dakbanen behoren van oudsher tot het assoritment van SOPREMA. De producten Garantgum, Varyflex, Unicoat en APAX vormen een goede aanvulling op dit productpakket. Echter, het totale assortiment van SOPREMA omvat veel meer, waaronder; kunststof dakbedekkingsmembranen (FLAG), PMMA kunststofharsen (ALSAN), isolatie (EFYOS), zonne-energie oplossingen (SOPRASOLAR), daglicht- en rookextractiesystemen. Dus producten voor de complete bouwschil.

Zijn de COPPER & SILVER ART producten van SOPREMA u al bekend?
COPPER & SILVER ART zijn synthetische waterdichtingsmembranen. Geproduceerd bij FLAG SpA (onderdeel van de SOPREMA group) volgens een innovatieve en gepatenteerde productietechniek. Zeer fijne metalen deeltjes worden toegevoegd aan het productieproces waardoor de membranen dezelfde esthetische eigenschappen krijgen als een dakbedekking van zink of koper.

COPPER SILVER ART combineren de schoonheid van traditionele metalen daken, maar bieden tegelijkertijd de hoge technologische prestaties in kwaliteit, flexibiliteit en duurzaamheid van
kunststof daken.

Door het aanbrengen van flexibele profielen (in dezelfde kleur als het dakvlak) worden verbindingsnaden onzichtbaar gemaakt. Waardoor de schoonheid van het metalen dak nog beter wordt geaccentueerd. Dus ook op het gebied van innovatie en productontwikkeling gaat SOPREMA verder.

Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op; +31 (0) 515 533 000 of info@soprema.nl

Reageer op dit artikel