artikel

Vernieuwde serie Besam SL500 automatische schuifdeuren

productnieuws

De meest recente innovatie van ASSA ABLOY Entrance Systems is de vernieuwde serie Besam SL500 automatische schuifdeuren. Aan deze serie is nu ook een variant met extra slanke koof van slechts 10 centimeter toegevoegd. Niet geheel onbelangrijk, het modulaire Besam SL500 schuifdeursysteem kan makkelijk uitgebreid of aangepast worden wanneer bijkomende functionaliteiten gewenst zijn.

Deze serie automatische schuifdeuren is een ideale oplossing wanneer u een uniforme uitstraling wilt creëren in een gebouw. Zo blijft de koof van deze serie onveranderd, ongeacht het gewicht van de deuren of iedere andere optie. Er kan eenvoudig worden gecombineerd met een uitgebreid aanbod aan profielen en glasopties. Mocht er minimale bovenruimte zijn of het ontwerp vraagt om een extra slanke koof dan is de nieuwe 10 centimeter slanke variant bij uitstek geschikt. Ook deze variant kan worden gecombineerd met alle profielen en glasopties.

 

Mocht u nu te maken hebben met een nauwe gang of smalle entree dan biedt de telescoopdeur uitkomst. Of u nu een rechts schuivende, links schuivende of dubbel schuivende automatische schuifdeur wilt toepassen, de opties zijn eindeloos. Ook in dit geval blijft de uitstraling en grootte van de aandrijving uniform.

 

Door zijn veelzijdigheid sluit de Besam SL500 aan op ieder gewenst design voor uiteenlopende typen gebouwen, of het nu gaat om een drukke ingang van een supermarkt of een elegante entree van een kantoorgebouw.  

Extra krachtig
Ook het gewicht van de deurvleugels en de kracht van de aandrijving zijn van de buitenkant niet te zien. De Besam SL500 kan deurgewichten dragen tot maar liefst 240 kilogram. Ongeacht het deurgewicht verandert het uiterlijk van de aandrijving niet, waarmee een uniforme uitstraling in een gebouw bewaard blijft.

Eenvoudig te bedienen
De automatische schuifdeuren zijn makkelijk te bedienen met een eenvoudig maar intelligent touch screen dat direct naast de deur of op een afstand van maximaal 500 meter kan worden aangebracht. Bovendien kan één touchscreen wel vijf schuifdeursystemen tegelijk bedienen, erg handig als u direct alle automatische schuifdeuren op een andere stand wilt zetten.

Veiligheid
Er worden absoluut geen compromissen gesloten op het gebied van persoonlijke veiligheid. De serie Besam SL500 automatische schuifdeuren voldoet aan de EN16005 norm voor veiligheid van personen bij het gebruik van automatische deuren. Naast deze vereisten kan de schuifdeur ook op de gewenste beveiligingsgraad worden ingesteld.

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe serie Besam SL500 automatische schuifdeuren.

Reageer op dit artikel