artikel

Werk productiever door slimme technologie

productnieuws

Ahrend Smart Working Services zijn innovatieve oplossingen die bijdragen aan het welzijn en de productiviteit van mensen. Eén van de innovaties is de Ahrend Smart Working App, een app die u o.a. helpt bij het vinden van collega’s en beschikbare werkplekken.

Werk productiever door slimme technologie

 

Bekijk de video

Veel organisaties kiezen voor activiteit gerelateerde werkomgevingen, echter is het niet altijd duidelijk wie waar zit of welke geschikte werkplek vrij is. De Ahrend Smart Working App helpt u hierbij en geeft de werknemer realtime inzicht in de beschikbare werkplekken. De app werkt op basis van zogenaamde beacon technologie. De Ahrend PuK, geïntegreerd in het werkblad, bevat deze technologie. Zodra een medewerker zijn smartphone op een PuK plaatst, krijgt deze via de app automatisch de melding dat hij/zij is ingecheckt. Eenmaal ingecheckt, kunnen collega’s zien waar de medewerker zich bevindt. Samenwerken wordt zo weer een stuk gemakkelijker. De smartphone laadt via de PuK bovendien draadloos op, zodat je nooit meer met een lege batterij zit!

Sleutel tot optimalisatie
De service biedt de facility manager een maandelijks dashboard met gebruik van werk-, vergader- en concentratieplekken. Hierdoor kan men beter managen op energiegebruik, schoonmaak en onderhoud en kan men het meubilair in het kantoor aanpassen naar het gebruik.

Meer informatie: www.ahrend.com/smartworkingapp

Reageer op dit artikel