artikel

QuadroClad® QC200 – Visueel gesloten én toch geventileerd

productnieuws

QC200 is een uniek, visueel gesloten bekledingssysteem, geroemd om de extreem strakke en vlakke belijningen en gebaseerd op de geventileerde geveltechnologie. De geïntegreerde drainage zorgt voor ventilatie, zodat regen en condensatie achter het bekledingsoppervlak worden afgevoerd. Optisch is het paneel gesloten, maar zorgt voor voldoende ventilatie om vocht en condensatie af te voeren.

QuadroClad® QC200 – Visueel gesloten én toch geventileerd

Door flexibiliteit met betrekking tot grootte en vorm van de panelen en de buig- en knikmogelijkheid, kan QC200 met behulp van eenvoudige en regelbare bevestigingen worden aangebracht op bijna elke nieuwe of bestaande onderconstructie.

QC200 is perfect geschikt voor elk gebouw, ongeacht zijn grootte – van laagbouw tot hoogbouw – en kan worden aangebracht op elke plaats in het gebouw. Als grote panelen essentieel zijn voor het designconcept, vormt QC200 de perfecte oplossing met afmetingen tot 1.500 mm x 6.000 mm.

De QC200 heeft onlangs een upgrade ondergaan. Met deze aanpassing waarbij het frame is herzien, is het reeds moderne QC200 paneel nog gebruiksvriendelijker geworden. Dankzij deze upgrade heeft men nu nog slechts 1 soort bevestigingsklem nodig, wat de montage zal vereenvoudigen en de kosten zal reduceren.

Voor meer informatie, bezoek de website: www.hunterdouglas.nl of neem vrijblijvend contact op met Hunter Douglas Architectural Projects Nederland / Façades: 0594 – 553 326.

Reageer op dit artikel