artikel

bulthaup creëert nieuwe leefwerelden

productnieuws

We houden er allemaal een andere leefstijl op na. Daarom ontwikkelde bulthaup nieuwe keuken- en leefruimtesystemen die door hun functie, vorm en materiaalgebruik teruggaan naar de eenvoud en de essentie. Ze gooien de oude vastliggende structuren overboord en laten je de samenstelling van een kookzone veranderen volgens je eigen mood. Op het Salone del Mobile 2016 in Milaan presenteerde bulthaup de nieuwe flexibele systemen. Ze blinken uit in veelzijdige inzetbaarheid, waarmee je voortaan zelf de sfeer van je woonruimte bepaalt.

bulthaup creëert nieuwe leefwerelden

‘bulthaup b+ solitairen Milaan’: eindeloze flexibiliteit

Met het concept ‘solitairen’ kwam bulthaup al tegemoet aan de groeiende nood om de keuken individueel vorm te geven. De ‘solitairen’ kun je naar eigen smaak en behoeften vrij over de ruimte verdelen, los of in combinatie met andere bulthaup-productlijnen. Dankzij de oneindige mogelijkheden maak je van je keuken het hart van je woning. Tijdens het Salone del Mobile 2016 in Milaan verstevigde bulthaup zijn positie als trendsetter met de persoonlijke, aanpasbare ‘bulthaup b+ solitairen’: ‘b+ tafel’, ‘b+ lamp’, ‘b+ keukeneiland’ en ‘b+ plafondelement’. Ze laten de grens tussen keuken en woongedeelte volledig vervagen.

‘bulthaup b1 Milaan’: eenvoudig modulair systeem
Ook de flexibele elementen van ‘bulthaup b1 Milaan’ spelen verder in op de permanent veranderende leefsituaties. Met ‘bulthaup b1 Milaan’ presenteert bulthaup een eenvoudig modulair systeem dat zich aanpast aan iedere gebruiker. De pure eenvoud schittert erdoorheen. Afzonderlijke materialen en functies worden met elkaar verbonden door het aanrecht van dit werkblok. Ze weerspiegelen de essentiële keuken.

Het ‘b1’-werkblok, met de look van een klassieke werkbank, staat centraal. Het is dé plek in huis waar gezinsleden, vrienden en familie samenkomen om te koken. Verschillende ‘b1’-bouwstenen staan je toe de werkbank naar je hand te zetten: een inductiekookveld, spoelbak, of extra bergruimte behoren tot de opties. Zo vorm je op basis van je individuele behoeften een eiland of open leefruimte.

‘bulthaup b3 Milaan’: niveauspel en ruimtewerkingen
Steeds vaker vormen eetkamer en keuken één geheel. Werkelijk alles gebeurt er: koken, spelen, werken, etc. Net omdat er in die ruimte intens geleefd wordt, veranderen de eisen die je aan je keuken stelt geregeld, afhankelijk van het tijdstip van de dag en de omstandigheden. Het ‘bulthaup b3’-systeem laat je toe de stijl en sfeer van je leefruimte bepalen door schuifbare panelen, functieschijven met keukengerei en wanden te integreren.

Met ‘bulthaup b3 Milaan’ wuift bulthaup de starheid van vastliggende structuren uit. Een revolutie! De elementen laten zich bijzonder soepel en adequaat aan je dagelijkse handelingen en stemming aanpassen. Creëer nieuwe ruimtes met bulthaup-wanden, kies voor het gloednieuwe zwevende werkblad en voeg er naar wens opbergelementen aan toe, of opteer voor handige functieschijven in de bulthaup-wand. En maak tot slot je keuze uit een groot aantal afwerkingsmaterialen, zoals gecoat Japans papier voor een sobere look.

Reageer op dit artikel