artikel

Nieuwe website ASSA ABLOY Entrance Systems brengt alle toegangssystemen binnen handbereik

productnieuws

Op de vernieuwde website, assaabloyentrance.nl, zijn nu alle totaaloplossingen van ASSA ABLOY Entrance Systems op één plaats te vinden. De organisatie biedt klanten een unieke kans om een beroep te doen op één leverancier voor al hun toegangen aan de vóór-, achter- en binnenkant van ieder gebouw.

Nieuwe website ASSA ABLOY Entrance Systems brengt alle toegangssystemen binnen handbereik

 

 

 

Het aanbod omvat Besam automatische deuren, Crawford industriële deuren en laad- en lossystemen, Albany snelroldeuren en Megadoor hangardeuren, net als een ruim service, onderhoud en moderniseringsaanbod ongeacht het merk.

De website biedt klanten, voorschrijvende partijen en iedereen in de bouwbranche een uitgebreid productoverzicht en makkelijk te downloaden documentatie zoals technische tekeningen, BIM objecten, EPD’s en bestekteksten.

Win nu een overnachting in het nieuwe W hotel Amsterdam!

Deze nieuwe stap als totaalleverancier is voor de organisatie een feest en ze viert dit graag samen met u. Kijk nu op assaabloyentrance.nl, vind de 3 W-tjes over ASSA ABLOY Entrance Systems en win een overnachting voor twee personen in het trendy 5* W hotel in Amsterdam.

 

Reageer op dit artikel