artikel

Betonplaten als vloer: de nieuwe trend in 2016?

productnieuws

Als we kijken naar vloerkleding dan hebben we tegenwoordig zoveel opties: tapijt, natuursteen, vinyl, laminaat, eikenhout, kurk, gietvloer, parket, vloertegels, eikenhout en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Betonplaten als vloer: de nieuwe trend in 2016?

Maar wilt u als architect echt onderscheidend zijn: maak dan gebruik van betonplaten en wordt trendsetter in 2016!

Industrieel, robuust uiterlijk
Er zijn steeds meer mensen die graag een industriële uitstraling willen in en rondom hun woning. Dat is ook 1 van de redenen waarom mensen steeds meer een gietvloer laten “leggen”. Maar wilt u zich echt graag onderscheiden en uw klanten verrassen: maak dan gebruik van betonplaten. Betonplaten geven het ultieme industriële, robuuste gevoel.

Verschillende afmetingen
Wilt u graag gebruik maken van 1 afmeting? Of wilt u gebruik maken van verschillende afmetingen om zo ook nog een speels karakter mee te geven aan de vloer? Alles is mogelijk bij Constar. We hebben namelijk betonplaten in verschillende afmetingen, zoals:

200 cm X 100 cm
200 cm X 150 cm
200 cm X 200 cm
200 cm X 250 cm
200 cm X 300 cm

Naast de verschillende afmetingen hebben we ook nog verschillende diktes: 12 cm, 14 cm of 16 cm.

Verschillende type betonplaten
Naast verschillende soorten afmetingen en diktes hebben we ook nog verschillende type betonplaten, zoals:

Betonplaten met hoekrand
Betonplaten zonder hoekrand
Betonplaten met een stroeve toplaag
Betonplaten met een traanplaatmotief

Zoals u ziet: u heeft als architect verschillende opties om uw eigen stijl te creëren.

Betonplaten behouden hun waarde
Het grote voordeel van betonplaten is dat ze hun waarde behouden. Dit komt omdat ze makkelijk te verplaatsen zijn. Als mensen gaan verhuizen kunnen de betonplaten laten transporteren naar hun nieuwe woning. En naast het feit dat ze gemakkelijk te transporteren zijn, zijn ze ook nog eens oersterk!

Samenvattend
Wilt u als architect uw klant eens echt verrassen en ook nog een trendsetter zijn? Wees dan de eerste die betonplaten meeneemt in uw proces. En wellicht dat u de nieuwe trend voor 2016 zet. Bent u als architect ook nog geïnteresseerd in cijfers en trends in uw branche? Bekijk dan de laatste cijfers van de Rabobank op dit gebied.

Reageer op dit artikel