artikel

Het sterkste vloerprofiel allertijden

productnieuws

Wilt u een glasbalustrade die bestand is tegen krachten van meer dan 5 kN, ga dan voor het nieuwe Easy Glass® Max. Deze glasrailing – de krachtpatser in het Q-railing assortiment – heeft lichtgewicht vloerprofielen, maar is toch extreem sterk en veilig. Ideaal voor bijvoorbeeld een stadion, luchthaven of winkelcentrum.

Het sterkste vloerprofiel allertijden


Creëer optimaal gebruik van de ruimte

Met een keuze uit 4 vloerprofielen (2 voor topmontage en 2 voor zijmontage) vindt u in de Max collectie altijd de juiste variant. U kunt een strak geheel en optimaal gebruik van de ruimte creëren door deze glasbalustrade direct aan de rand van het beton op te bouwen.

•    Weerstaat lijnlasten van meer dan 5 kN/m
•    Maakt optimaal gebruik van de ruimte
•    4 extreem sterke, lichtgewicht vloerprofielen voor top- en zijmontage
•    Flexibele montage met zeskantankers
•    Voldoet aan de wereldwijd geldende veiligheids- en bouwvoorschriften

Kijk voor meer informatie en inspirerende projectbeelden op onze gloednieuwe website www.q-railing.com.

Reageer op dit artikel