artikel

SlimFort gevelisolatiesysteem geschikt voor vrijwel alle gevelbekledingen

productnieuws

Een optimaal geïsoleerde gevel met een mooie esthetische uitstraling. Geen probleem met het gevelisolatiesysteem SlimFort van IsoBouw. SlimFort kan met vrijwel elke gewenste bekleding worden afgewerkt. Het innovatieve systeem biedt ook een tot 50% snellere montagetijd, tot 75% besparing op hout , tot 30% dunnere gevelopbouw, de minste koudebruggen en de laagste systeemprijs.

SlimFort gevelisolatiesysteem geschikt voor vrijwel alle gevelbekledingen

 

SlimFort® is een gevelisolatiesysteem van IsoBouw waarmee de gehele gevelconstructie is slechts drie simpele verwerkingsstappen gerealiseerd wordt: SlimFort®-platen vastschroeven, houten stelwerk plaatsen en gevelbekleding monteren.

Het meest kenmerkende aan SlimFort® zijn de vier geïntegreerde metalen beugels. Dankzij deze beugels kan het systeem eenvoudig en snel gemonteerd worden en ontstaat er een aaneengesloten isolatielaag zonder koudebruggen. Het stellen van het regelwerk wordt kinderlijk eenvoudig en de essentiële ventilatie wordt zonder extra handelingen automatisch gerealiseerd.

Reageer op dit artikel