artikel

Bergingen en beveiliging van eigendommen

productnieuws

Of het nu om een nieuwe constructie of een renovatie gaat, Troax biedt klanten een hoog niveau aan veiligheid met sterke gaaspanelen en doordachte wandoplossingen. Met verschillende beveiligingsniveaus en een aantal verschillende sloten en deurontwerpen, krijgt u een bergingssysteem dat geschikt is voor bijna alle gebouwen.

Bergingen en beveiliging van eigendommen

Onze gaaspanelen zijn effectief tegen inbraken en vandalisme. Daarnaast zorgen ze voor een frisse omgeving. De open structuur van de gaaspanelen zorgt voor lichtinval en ventilatie, en de mogelijkheid om ‘om de hoek te kunnen kijken’ zorgt voor een gevoel van veiligheid. Het biedt ook de mogelijkheid om brand snel te ontdekken en deze rechtstreeks door het gaaspaneel te blussen. Er bestaat ook een variant in volle plaat voor plaatsen waar privacy benodigd is. Het is gewoon een goede investering m.b.t. veiligheid en tevreden huurders.

Onze unieke systeemoplossingen voldoen aan al uw wensen
De gaaswanden kunnen zo opgebouwd worden dat ze aan uw specifieke eisen voldoen. Door Troax accessoires en innovatieve installatiemethoden te gebruiken, kan de constructie op maat worden gemaakt voor vrijwel iedere locatie, groot of klein, met een laag of hoog plafond en zelfs op aflopende vloeren en onder hellende daken. U kunt ervoor kiezen om dit ter plaatse te (laten) doen of reeds afgewerkte panelen in de fabriek te bestellen. Bovendien kunt u de beveiligingsniveaus van onze drie systemen met elkaar combineren; een innovatieve manier om u de meest betaalbare en toekomstgerichte oplossing te bieden.

Troax Classic is een uitstekend aanbod gaaspanelen voor ruimtes met een goede externe bescherming en weinig risico op beschadiging. Het kan ook worden gebruikt als scheidingswand in combinatie met onze andere systemen om een optimale oplossing te verkrijgen. Het drempelloze deursysteem is gebaseerd op hetzelfde deurblad als de Troax Medium.

Troax Medium wordt vooral gebruikt in ruimtes waar u een goede beveiliging nodig heeft tegen ongenode gasten. In combinatie met goedgekeurde sloten wordt het risico op inbraakpogingen verminderd.

Troax Safe: de behoefte aan veiligheid van de klant stond in het middelpunt bij de ontwikkeling van ons meest veilige product. Troax Safe is onderdeel van een systeem met speciaal aangepaste installatieprofielen. Het systeem is getest en goedgekeurd door de Zweedse Bond voor Diefstalpreventie (SSF) en heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Het wordt gebruikt in ruimtes die bijzonder kwetsbaar zijn voor inbraakpogingen. Voorbeelden van zulke ruimtes zijn bergingen in appartementen, fietsenstallingen, opslagruimtes, enz.

Tekeningen en overzicht in 2D en 3D
Wij hebben uitgebreide ervaring in het beschermen van mensen en materialen in gevaarlijke omgevingen. Onze verkopers kunnen u eenvoudig door de verschillende stappen loodsen, zodat de oplossing die we aanbieden aan uw eisen voldoet. Het kan moeilijk zijn zich voor te stellen hoe een oplossing eruit ziet voordat de onderdelen besteld worden. We kunnen dit probleem oplossen met ons tekenprogramma met 3Drendertool. Zelfs voordat u de materialen bij ons bestelt, kunt u ons voorstel bekijken op 2D- en 3D-tekeningen. Dit maakt het nemen van een beslissing makkelijker en u hoeft niet bang te zijn voor onaangename verrassingen.

Reageer op dit artikel