artikel

Duco telt af met gratis seminarreeks ‘Natuurlijk, naar nul-op-de-meter!’

productnieuws

Gezond en comfortabel wonen zonder -een al te hoog oplopende- energierekening wil toch iedereen? Door een overaanbod aan informatie over energieambitie is het echter niet altijd eenvoudig om door de bomen het bos te zien. Met vier gratis seminars in juni biedt Duco Ventilation & Sun Control hierop het gepaste antwoord!

Duco telt af met gratis seminarreeks ‘Natuurlijk, naar nul-op-de-meter!’

Duco’s reeks gratis seminars met als centrale thema ‘Natuurlijk, naar nul-op-de-meter !’ focust zich op het (bijna) energieneutraal bouwen en komt hiermee tegemoet aan de prangende ambitie om tegen 2020 nul-op-de-meter-woningen op de kaart te zetten. Dat lijkt toekomstmuziek, maar is vandaag al mogelijk. De mogelijkheden met natuurlijke ventilatie bieden immers heel wat oplossingen!

Twee marktonafhankelijke praktijksprekers van Bouwformatie (ir. Anne-marije Scheffe) en adviesbureau Peutz (ir. Jérôme Eijsackers) geven een verhelderende kijk op relevante en actuele thema’s waarin ‘energieneutraal’ als leidraad dient. Als afsluiter belicht een Duco-adviseur op een luchtige manier de natuurlijke ventilatieoplossingen die binnen dit plaatje passen.

Deze gratis seminars vinden plaats op vier verschillende locaties in Nederland, telkens in een Van der Valk hotel.

Woensdag 03/06: Schiphol
Woensdag 10/06: Duiven
Donderdag 04/06: Zwolle
Donderdag 11/06: Eindhoven

Surf naar www.duco.eu/seminars voor het uitgebreide programma en de inschrijvingen.
Schrijf uzelf en/of uw collega’s snel in, want de plaatsen voor dit gratis seminar (incl. broodjeslunch) zijn beperkt!

Reageer op dit artikel