artikel

Objecta – primeur van de complete projectcollectie van erfal

productnieuws

Speciaal voor (interieur) architecten, ontwerpers en projectinrichters biedt erfal vanaf het voorjaar van 2015 een omvangrijke collectie van zonweringsproducten die u op alle aspecten ondersteunt bij de realisatie van professionele oplossingen, gericht op bescherming tegen zonlicht.

Objecta – primeur van de complete projectcollectie van erfal

 

Objecta is de eerste assortiment overschrijdende projectcollectie van erfal, gerangschikt in 5 gebonden ordners.

De uitgebreide stofcollectie omvat ongeveer 240 projectstoffen in 36 dessin kaarten gebundeld in 2 ordners. Naast de standaardweefsels, is er een breed scala van met Perlex gefinished verduisterende en aluminium gecoate stoffen, allen uitsluitend in een vlamvertragende kwaliteit (B1 volgens DIN 4102). High-tech screendoeken, waarvan vele gemetalliseerd en folies die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van binnenzonwering- en lichtwering.

Met de extra voordelen, zoals toepasbaarheid in natte ruimten, antibacteriële / schimmeldodende uitvoering en geluiddempende effecten voldoen de producten aan de specifieke eisen die in de projectinrichting worden gesteld. De “zachte” wasbare stoffen, specifiek toepasbaar in de zorgsector, voor gebruik als afscherming of als decoratief gordijn maken het programma compleet. Alle technische gegevens van de materialen zijn eenvoudig terug te vinden naast de beschikbare kleuren. Voor het maken van complete kleurconcepten zijn in de ordner “staalmonsters” vier kleurwaaiers, met alle originele stofstalen beschikbaar. Daarnaast biedt erfal gratis proefleveringen van stoffen om de besluitvorming te vergemakkelijken.

De brochure “afmetingen/ stofverwijzingen” met de algemene specificaties van alle stoffen in een overzicht beantwoordt veel van uw vragen in een oogopslag. Thermische en optische waarden worden toegelicht evenals duurzaamheid certificering volgens DGNB, cradle2cradle, LEED en BREEAM-standaarden. De Objecta techniek catalogus omvat de volgende erfal producten: rolgordijnen, eROLLO by Qmotion® (batterijmotor rolgordijntechniek), verticale lamellen, plissés, horizontale jaloezieën, paneelgordijnen, vouwgordijntechniek, aluminium rails, insectenwering en elektrische bedieningsystemen. Geselecteerde project producten worden overzichtelijk gepresenteerd, met veel inbouw oplossingen en technische tekeningen op ware grote.

Voorbeeldproducten van de aluminium rails en kleurenwaaiers zorgen voor meer kwaliteit en service en zijn in de map “handstalen hardware” te vinden.

Sinds kort is erfal partner van Heinze, Duitslands grootse website voor bouwproducten, bedrijfsprofielen en architectonische projecten. Op deze website zijn de erfal producten en bestekteksten te vinden.

Met de projectcollectie geeft erfal het startschot voor een intensieve samenwerking met een uitgebreide zorg voor architecten, ontwerpers en projectinrichters. Wij hebben voor u een binnendienstmedewerker die persoonlijk aanspreekbaar is voor het gezamenlijk met u ontwikkelen van passende en duurzame oplossingen voor binnenzonwering, insectenwering en raamdecoratie.

Reageer op dit artikel