artikel

Metaglas introduceert Methermo®XL ultraslanke verticaal schuivende ramen

productnieuws

Methermo®XL verticaal schuivende ramen bieden maximale beleving. Het innovatieve raamsysteem vormt in open stand een balustrade. De unieke schuifrichting, de eenvoudige slanke belijning en de grote afmetingen, zorgen voor een uniek gevelbeeld met optimale transparantie en uitzicht.

Breken met conventies levert vaak mooie en verrassende producten op. Het elektrisch verticaal schuivende raam uit de Methermo®XL-lijn van Metaglas is daar een mooi voorbeeld van. De ultraslanke profielen en eenvoud in de belijning is het mogelijk een uniek gevelbeeld te creëren, met maximale transparantie. Het resultaat voor de bewoners is een optimaal uitzicht en een zee van daglicht. Tegelijkertijd kunnen zij hun woonruimte er maximaal mee benutten; het schuifraam is vrij van naar binnen draaiende delen.

Grote afmetingen en maximaal transparant
Dit nieuwe type schuifraam, wordt elektrisch bediend. Hierdoor zijn zeer grote afmetingen mogelijk en is het bedieningsgemak optimaal. De ramen kunnen maar liefst tot 3500 millimeter breed worden uitgevoerd. Het systeem is voorzien van de slanke aluminium profielen van de Methermo-productlijn van Metaglas. Daardoor zijn de ramen slank en strak gedetailleerd en zorgen ze voor maximale transparantie. Het product is geschikt voor zowel renovatie- als voor nieuwbouwprojecten.

Bezoek onze website voor meer info

Beurs Gevel 2015
Metaglas presenteert het innovatieve Methermo®XL verticaal schuivend raam tijdens de beurs GEVEL 2015, die samen met de Bouwbeurs onderdeel is van de Week van de Bouw. Deze en andere ultraslanke glasoplossingen zijn te zien op stand B102 in hal 3, van 9 tot 13 februari in de Jaarbeurs te Utrecht.

 Meld u nu aan voor gratis toegangskaarten:

Reageer op dit artikel