artikel

Boon Edam lanceert designserie toegangscontrolepoortjes

productnieuws

Na een uitgebreide gedrags- en trendstudie speelt Boon Edam in op de laatste én toekomstige trends op design- en securitygebied. Meelopende pulsverlichting, zwart glazen bovenblad, energiebesparende slaapstand, de rankste omkastingen die lijken te zweven… allemaal unieke kenmerken van de nieuwe Speedlane Lifeline Serie. Wat maakt deze vernieuwende beveiligingspoortjes nog meer bijzonder?

Boon Edam lanceert designserie toegangscontrolepoortjes

Intuïtief, Interactief, Innovatief

De nieuwe toegangscontrolepoortjes zijn de rankste in de industrie en hebben het bijzondere kenmerk dat zij intuïtief zijn en interacteren met gebruikers. Zo slaapt de Speedlane om energie te besparen en komt tot leven zodra personen naderen. Door middel van oplichtende pijl- en autorisatiesymbolen en pulserende loopverlichting wordt de gebruiker begeleid bij doorgang. Verder heeft deze productrange het unieke overspringdetectie als extra beveiligingsoptie.

Maatwerk Design    

De Lifeline collectie bestaat uit drie modellen, de Slide, Swing en Open, met elk een reeks van design- en functionele opties. Of er nu een hoger beveiligingsniveau gewenst is of toegangsmogelijkheden voor mindervaliden, elke combinatie is mogelijk. Omdat iedere entreesituatie anders is, is de Lifeline serie modulair opgezet en zeer customisable. Het kenmerkende zwart glazen bovenblad geeft een uitstraling van strak design, terwijl de afwerking van de body kan worden aangepast aan de laatste design trends. Dit biedt de mogelijkheid om de Speedlane harmonieus op te laten gaan in de bestaande omgeving of om de doorloopsluis er juist uit te laten springen.

Meer ontdekken?

Bekijk hier de modellen en meer eigenschappen van dit nieuwe product.

Reageer op dit artikel