artikel

Metacon – Because safety is everything!

productnieuws

Beveiliging tegen brand, inbraak en vandalisme is van groot belang. Niet alleen beschermt men met goede beveiliging mens, dier en materialen, ook bouwbesluiten, verzekeringen e.d. eisen steeds vaker een steeds betere beveiliging.

Metacon – Because safety is everything!

 

 

Bij Metacon bent u hiervoor aan het juiste adres!

Ons uitgebreide assortiment, het breedste assortiment in Nederland, biedt voor iedere situatie een uitstekende oplossing. De producten zijn van hoge kwaliteit, scherpe prijs en kunnen snel worden geleverd. Metacon levert uitsluitend aan haar dealers.

Afdeling Branddeuren

Metacon test al haar branddeuren altijd bij een geaccrediteerd laboratorium zoals Efectis of Fires. De laatste jaren wordt iedere deur 2-zijdig, in én voor de oven, geplaatst en getest volgens de meest recente Europese normeringen, de EN 1634-1.
Klik hier voor meer informatie

Afdeling Rolluiken

Alle rolluiken, rolhekken en schaarhekken zijn voorzien van een CE-markering en een aantal rolluiken voldoen met een aanpassing aan WK-3.
Klik hier voor meer informatie

Afdeling Zonweringssystemen

Metacon heeft verschillende uitvoeringen in het assortiment zonweringssystemen.
De keuze van het scherm is afhankelijk van de situatie waar het scherm gemonteerd moet worden en de wens van de klant.
Klik hier voor meer informatie

Nieuwe collega – Metacon groeit flink!

Onlangs is Jan Schellekens bij ons in dienst gekomen (Adviseur Inbraak Brandwerende afsluitingen) en hij zal zich gaan richten op architecten en adviesbureaus. Wilt u dat Jan u een bezoek brengt om u te informeren over de toepassing van onze producten in zijn algemeenheid, al dan niet voor een specifiek project, dat kan uiteraard, u kunt contact opnemen met Jan via jan@metacon.nl of via 06 – 57 54 52 04.

Reageer op dit artikel