artikel

Philips Light-up-your-city challenge resultaten

productnieuws

Philips staat wereldwijd bekend om zijn innovaties en inspirerende ideeën op het gebied van licht en verlichting. De architecten onder ons weten als geen ander hoeveel effect verlichting kan hebben op objecten als dit op de juiste manier wordt uitgevoerd. Philips heeft door middel van een actie geprobeerd om de inwoners van Nederland te laten zien hoe steden kunnen worden verandert met enkel het gebruik van licht.

De actie, genaamd Philips Light-up-your-city challenge, gaf deelnemers de mogelijkheid om hun ideeën in maximaal 110 tekens op te geven waarin zij vertelden hoe zij graag hun steden verandert zouden zien willen worden door middel van belichting. De actie was een groot succes en heeft geresulteerd in vele originele ideeën, zo wilden sommige deelnemers een veiligere stad creëren terwijl andere ideeën weer gericht waren om meer natuur te in de steden te brengen. Welke ideeën er nog meer zijn ingestuurd kan je zien in deze spectaculaire video van Philips waar het resultaat van de Philips Light-up-your-city challenge te zien is!

Reageer op dit artikel