artikel

De meerwaarde van de nieuwe website van Boon Edam

productnieuws

Eind januari heeft Koninklijke Boon Edam zijn nieuwe merkpositionering bekend gemaakt. Met 140 jaar ervaring in technisch hoogstaande toegangsoplossingen, is het bedrijf met de nieuwe positionering beter afgestemd op de bouwwereld die steeds mondialer en dynamischer wordt. Deze verschuiving is onderstreept door een bijbehorende nieuwe frisse look-and-feel van het merk en een nieuwe pay-off: your entry experts. Bij deze nieuwe positionering hoorde ook een nieuwe website, waar een aantal interessante verbeteringen zijn doorgevoerd.

Boon Edam deed uitgebreid onderzoek en usability testing onder klant- en niet-klantgroepen, om in kaart te brengen waar verbeteringen konden worden gerealiseerd. Waar deze uitkomst in resulteerde? Een overzichtelijker en gestructureerde vormgeving, een optimalisatie van de interne zoekmachine en een vereenvoudigde navigatie. De producten en oplossingen worden meer en beter belicht en door de toepassing van slimme filters is snel de juiste oplossing voor het juiste marktsegment of branche te selecteren. Zo ontstaat er direct een duidelijk overzicht van de best passende oplossing.

Is er aan de bestekservice gesleuteld?

Een basis bestekservice was al op de oude website aanwezig als aparte module, maar de onderzoeksresultaten gaven aan dat dat beter kon. De bestekservice stelt een bezoeker in staat om op eenvoudige wijze een selectie te maken uit diverse productopties en zo bestekteksten op maat te genereren. Het onderzoek gaf aan dat het voor een gebruiker logischer was, dat de bestekgenerator direct aan specifieke producten gekoppeld werd. Na het maken van een persoonlijke selectie, is het nu kinderlijk eenvoudig om de bestekteksten in STABU-formaat op te roepen in de eigen besteksoftware van de bezoeker.

Boon Edam vernieuwde Bestekservice 

Meer weten?

Neem dan contact op met Jeannette Lenssen, onze Adviseur Architecten. Dit kan telefonisch via 0299 380933, per e-mail op jln@boonedam.nl of via onze website www.boonedam.nl.

Reageer op dit artikel