artikel

MOCO – hout, voor gevels met karakter

productnieuws

Met de gevelpanelen van MOCO kunt u gevels ontwerpen met een eigen natuurlijk karakter en inspelen op de tendens van duurzaam bouwen. De belangrijkste kenmerken van MOCO zijn dat de producten zijn vervaardigd van gesorteerd Noord-Europees naaldhout, FSC® of PEFC™ gecertificeerd, afgewerkt met een unieke beschermende coating, in alle denkbare kleurstellingen leverbaar zijn en minder stuitnaden in het zicht zijn, waardoor lange lengtes leverbaar zijn.

Fraai, duurzaam, kleurrijk en een zekere oplossing: de houten gevelpanelen van MOCO hebben dat in de praktijk bewezen. Een degelijk product, mede omdat het totale productieproces bij MOCO, van hout sorteren, bewerken tot en met lakken, sinds jaar en dag in eigen beheer plaatsvindt, in een eigen schaverij, spuiterij en verffabriek.

Dat is de basis voor de nodige zekerheden van MOCO:
• een internationaal erkend product dat in meer dan 25 landen wordt voorgeschreven;
• 10 jaar garantie op alle houten gevelpanelen.

MOCO Premium

De basis in houten gevelpanelen, perfect voor een strakke oplossing. Een fraai voordeel is de ‘blinde bevestiging’, zodat schroefdoppen, nieten of spijkers niet zichtbaar zijn. Alle RAL-kleurencombinaties zijn mogelijk.

MOCO Pinufix

Met MOCO Pinufix kunt u uw creativiteit volledig benutten. De verschillende uitvoeringen van MOCO Pinufix zijn horizontaal, verticaal of diagonaal toe te passen. Daarnaast zijn de verschillende Pinufix geveldelen met elkaar te combineren en in iedere gewenste RAL-kleur leverbaar. Hierdoor ontstaat er een bijzonder esthetisch en onderscheidend effect aan de gevel. U werkt altijd met een compleet gevelbekledingssysteem, eenvoudig te plaatsen, met snelle en foutloze montage.

Reageer op dit artikel