artikel

Bouwstenen voor Het Nieuwe Werken

productnieuws

Tijdens ARC 2013 reikt Ahrend de Award voor Stoelontwerp uit en worden de mogelijkheden van Ahrend Team_Up en Ahrend Loungescape 2.0 voor het creëren van een ideale werkomgeving gepresenteerd. Door de slimme systematiek en de talloze opties leveren Ahrend Team_Up en Ahrend Loungescape de bouwstenen voor elk interieur.

Bouwstenen voor Het Nieuwe Werken

 

Bellen, mailen, ontmoeten, overleggen, filosoferen en concentreren. Creëer met de aaneenschakelbare meubelblokken van Ahrend Loungescape en het modulaire meubelsysteem Ahrend Team_Up je ideale werkomgeving. De diversiteit aan bouwstenen maken oneindig veel verschillende opstellingen mogelijk en faciliteren uiteenlopende functies. Talloze kleuren en designs. Modulair, multifunctioneel en flexibel. Voor elk doel. Ahrend Team_Up en Ahrend Loungescape: de bouwstenen voor Het Nieuwe Werken!

Ahrend Loungescape | Lego voor architecten

Ahrend Loungescape, ontworpen door Basten Leijh, is het ideale ‘Lego’ systeem voor architecten en designers. Ahrend Loungescape is een modulair, zeer flexibel loungeprogramma met een vriendelijke, kleurrijke vormgeving. Elk element kan op een eigen wijze en in talloze kleuren en designs worden gestoffeerd. Ahrend Loungescape is toepasbaar als akoestische afscheiding door de middelhoge en hoge rug elementen en hierdoor zeer geschikt voor Het Nieuwe Werken.

Ahrend Loungescape_1 

Ahrend Loungescape 

Ahrend Team_Up | modulair werkplekprogramma

Ahrend Team_Up, ontworpen door Marck Haans, is ontstaan uit de vele werkvormen binnen Het Nieuwe Werken. Van werken in teams aan benches tot aan concentratiewerkplekken. Hiervoor is een platform ontwikkeld dat door zijn modulariteit breed inzetbaar is. Er is goed nagedacht over het slim toepassen van verschillende materialen waarmee architecten, facility managers en gebruikers een breed scala aan oplossingen geboden wordt, zowel in design en functionaliteit als op het gebied van akoestiek.

Meer informatie

 Team Up Ahrend Ahrend_TeamUp

Reageer op dit artikel