artikel

ARTITEQ schilderij ophangsystemen dragen bij aan duurzaam gebouwbeheer

productnieuws

Er zijn verschillende manieren om een schilderij aan de muur te hangen. Met het gebruik van ARTITEQ schilderij ophangsystemen behoort het beschadigen van wanden met boor- en spijkergaten tot het verleden. Bovendien wordt het ophangen van schilderijen en andere wanddecoraties gemakkelijk en flexibel.

ARTITEQ schilderij ophangsystemen dragen bij aan duurzaam gebouwbeheer

Een schilderij ophangsysteem bestaat uit een ophangrail met draden en ophanghaken. Dankzij het flexibel inklikken van de ophangdraden in de rail, kunnen schilderijen en andere wanddecoraties zonder problemen en zo vaak als gewenst, verplaatst en vervangen worden, zonder de muren telkens opnieuw te beschadigen.

 Artiteq

Schilderij ophangsystemen bieden een flexibele, maar ook veilige manier om schilderijen en andere wanddecoraties aan de wand op te hangen. Een ophangrail kan aan het plafond of aan de wand gemonteerd worden. Een wandrail wordt met behulp van clips op de wand geklikt, plafondrails worden direct aan het plafond gemonteerd of zijn in combinatie met systeemplafonds in het plafond weg te werken. Ophangkoorden van perlon (transparant) of staaldraad voorzien van een ophanghaak zijn op elke gewenste plek in een ophangrail te klikken.

 Artiteq 

Afhankelijk van het gewicht van wanddecoraties en welke stijl past bij het interieur van een ruimte, biedt ARTITEQ een breed assortiment aan ophangsystemen voor plafond en wand.

Flexibele schilderij ophangsystemen bieden een duurzame oplossing voor de inrichting van de wanden van gebouwen. Met name voor gebouwen waar kunst en/of andere wanddecoratie met regelmaat verwisseld worden, zijn ARTITEQ schilderij ophangsystemen onmisbaar. 

Artiteq

 

Reageer op dit artikel