artikel

Art Strip, plafond kantlat én ophangsysteem in één

productnieuws

De Art Strip is een ophangsysteem voor wanddecoraties, dat weggewerkt is in het plafond. Tijdens de afbouwfase of renovatie wordt de Art Strip met de aanleg van het plafond, in één keer gemonteerd. De Art Strip vervangt de kantlat voor de bevestiging van systeemplafonds. In de houten kantlat is een schilderij ophangsysteem geïntegreerd, wat het ophangen van wanddecoraties mogelijk maakt vanaf het plafond op alle wanden.

Art Strip, plafond kantlat én ophangsysteem in één

ARTITEQ maakt met de Art Strip het ophangen van wanddecoraties makkelijk en flexibel. Dankzij het ophangsysteem met de ophangkoorden kunnen schilderijen en andere wanddecoraties immers zonder problemen zo vaak als gewenst verplaatst en vervangen worden. Het beschadigen van wanden door boorgaten of spijkers behoort met het gebruik van Art Strip definitief tot het verleden.

Strip Artiteq 

De Art Strip is een duurzame oplossing voor de inrichting van de wanden in onder meer kantoren, ziekenhuizen en scholen.

Strip Artiteq 

Door de Art Strip is het ophangsysteem subtiel weggewerkt in het plafond. Art Strip is beschikbaar in wit en zwart, afhankelijk van wat wenselijk is in combinatie met kleuren van plafond en wanden.

Strip Artiteq 

Reageer op dit artikel