artikel

Dakmerk voor kwaliteit dakdekken bitumineuze en kunststof daken

productnieuws

Het doel van DAKMERK is het continue verbeteren van de kwaliteit van het dakdekken van bitumineuze en kunststof daken (zogenaamde platte daken). Alle dakbedekkingsbedrijven (certificaathouders) die het erkende kwaliteitskeurmerk willen voeren moeten voldoen aan strenge selectiecriteria die Stichting DAKMERK hanteert. De DAKMERK Kwaliteit wordt als bestekservice voor opdrachtgevers en certificaathouders aangeboden.

Dakmerk voor kwaliteit dakdekken bitumineuze en kunststof daken

Vanwege de strenge selectiecriteria is het aantal dakbedekkingsbedrijven welke het DAKMERK keurmerk mogen voeren relatief beperkt. Momenteel zijn circa 30 bedrijven participant van DAKMERK. Zij behoren tot de top van de dakbedekkingsbranche en vertegenwoordigen ongeveer 25% van de gehele markt van de bitumineuze en kunststofdaken.

 

 

Reageer op dit artikel