artikel

OPTIM-R™: The Next Generation Insulation

productnieuws

Onze nieuwste innovatie heet OPTIM-R™: The Next Generation Insulation. OPTIM-R™ heeft een extreme isolerende werking en is gebaseerd op vacuüm technologie. Door vacuüm te creëren in de kern van de isolatieplaat ontstaat een hoge warmteweerstand, die tot wel 5 keer beter is dan die van traditionele isolatiematerialen.

OPTIM-R™: The Next Generation Insulation

 

Het wapen voor projecten in ruimtenood

Door de extreme isolerende werking van OPTIM-R™ kan met minder dikte een hogere isolatiewaarde worden bereikt. Met een lambda waarde van 0,007 W/m•K wordt al met slechts 6 cm OPTIM-R™ de passiefhuis standaard gerealiseerd. Dit stelt architecten en verwerkers in staat om met slankere constructies te werken.

OPTIM-R™ is het wapen voor de toekomst

Zowel bij nieuwbouw als renovatie worden steeds hogere eisen gesteld aan de energieprestatie van gebouwen. Dit vraagt om nieuwe, innovatieve oplossingen. Kingspan Insulation ontwikkelt voortdurend vernieuwende, hoogwaardige energiezuinige isolatie waarmee u kunt voldoen aan de nieuwe eisen.

 Adv_Kingspan_Optim_R 

Voordelen OPTIM-R™

•    Extreem isolerende werking
•    Lambdawaarde van 0,007 W/m•K
•    Beschikbaar in verschillende diktes en afmetingen
•    Hoge thermische prestatie met minimale dikte

Meer informatie over OPTIM-R™

Wilt u meer informatie over OPTIM-R™: The Next Generation Insulation? Bezoek dan de website via www.kingspaninsulation.nl/007 of neem contact op met de technical service. U kunt hen bereiken op het gratis nummer 0800-2525252 of via technical@kingspaninsulation.nl

Over Kingspan Insulation

Naast OPTIM-R™ produceert en verkoopt Kingspan Insulation ook PIR en Resol hardschuim isolatieplaten voor de woning- en utiliteitsbouw en overige industriële toepassingen. Deze vinden afname in heel Europa onder de merknamen Kooltherm®, Therma™, iSoEasy™ en Selthaan®. Door te kiezen voor isolatiemateriaal van Kingspan Insulation is de hele bouwkolom verzekerd van duurzame hoogwaardige isolatie.

 Adv_Kingspan_Optim_r 

Op de hoogte blijven

Met de introductie van OPTIM-R™ onderstreept Kingspan Insulation opnieuw dat ze zich richt op innovatieve technologieën, die nog meer energie-efficiëntie en duurzaamheid in de bouwsector mogelijk maken. Hiermee wil Kingspan Insulation helpen om de hoge nationale en internationale doelstellingen voor energiebesparing te realiseren. Ontvangt u graag het laatste nieuws en achtergrondinformatie over Kingspan Insulation? Dan kunt u zich aanmelden voor de digitale nieuwsbrief via: www.kingspaninsulation.nl/over-kingspan/nieuwsbrief.aspx

Reageer op dit artikel