artikel

Forbo zoekt Voorlopers

productnieuws

Forbo is bezig met de ontwikkeling van een nieuwe Next Generation Marmoleum-collectie. Hiervoor heeft het bedrijf de hulp ingeroepen van onder andere Miriam van der Lubbe, Odette Ex, Piet Grouls en Wouter Zaaijer.

Forbo zoekt Voorlopers

 Onder de naam ‘Voorlopers’ worden nog interieurarchitecten, facility managers in zorg en onderwijs en kleurwetenschappers aan de lijst van experts toegevoegd.

De site forbozoektvoorlopers.nl toont de laatste ontwikkelingen van de nieuwe collectie. Hiermee ontstaat een online podium waarin experts via videointerviews hun visie delen over de nieuwe toepassingen, van Het Nieuwe Werken tot vloeronderhoud in zorg en onderwijs.

Via Facebook, Pinterest en Linkedin kun je op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

Reageer op dit artikel