artikel

De nieuwe generatie hefdeuren SPACELITE® HT40II

productnieuws

KONE Butzbach hefdeuren zijn ideaal inzetbaar bij zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten door de zelfdragende constructie, de geringe benodigde inbouwruimte, de hoge lichtdoorlatendheid en de vele uitvoeringsmogelijkheden.

De nieuwe generatie hefdeuren SPACELITE® HT40II

Zoals bekend is de KONE Butzbach Spacelite een verticaal bewegende segmentdeur, waarbij de deursegmenten boven de dagmaat worden geparkeerd.

Vernieuwde techniek en verbeterde prestaties:

Voordelig basismodel
De hefdeur HT40II maakt de toepassing ook prijstechnisch interessant: Voor hefdeuren met een breedte van maximaal 5,5 m. en een hoogte van maximaal 9,0 m. bieden wij ons voordelige basismodel. Dit basismodel kan binnen het flexibele modulaire systeem geheel naar eigen wens worden uitgebreid tot een oplossing op maat.

Kone 

Verbeterde warmte-isolatie
Met de twee mogelijke ISO-opties kan een verbeterde U-waarde tot 1,8 W/(m².K) bereikt worden. Deze lage waarde wordt gerealiseerd door het toepassen van glasfiberpanelen met inwendig aangebrachte folies, geïsoleerde aluminiumprofielen, meervoudige afdichtingen en speciaal ontworpen geïsoleerde glaspanelen. De hoge lichtdoorlatendheid van de glasfiber panelen wordt daarbij nauwelijks beïnvloed!. Door inzet van één van deze ISO opties is een enorme besparing op energiekosten te behalen.

Kone 

Hogere openingssnelheid
De Sprint-optie maakt het mogelijk om met behulp van een aangepaste aandrijving met frequentieregeling de openingssnelheid – afhankelijk van de deurafmetingen – maximaal te verdubbelen. Dit sneller openen en sluiten levert een duidelijke besparing in energiekosten op en zorgt tevens voor soepeler loop van uw intern transport .

Nieuwe geleiderail
De volledig nieuw ontworpen geleiderailconstructie biedt de volgende voordelen:
–    Betere isolatie en optimale tochtafdichting
–    Hoge bedrijfszekerheid ook onder extreme omstandigheden
–    Ideaal voor toepassing bij renovatie, met name bij moeilijke inbouwsituaties: plaatsing mogelijk zowel in de dagopening als achter de dagopening
–    Eenvoudiger en sneller te onderhouden

 Kone_Adv 

De bekende techniek achter de KONE Butzbach hefdeuren

De onderstaande eigenschappen blijven vanzelfsprekend gelden voor onze deuren:
•    Verticaal bewegende deurpanelen
•    Zelfdragende deurconstructie
•    Ruimtebesparend door minimale inbouwruimte
•    De panelen zijn in geopende toestand boven de dag ‘geparkeerd’
•    Grote afmetingen haalbaar; maximale breedte 15 meter, maximale hoogte 25 meter
•    Translucente panelen met optimale lichtdoorlatendheid tot max. 78%, door gebruik van panelen in glasvezelgewapend polyester (glasfiber)
•    Optioneel leverbaar Panorama glaspanelen beglaasd met acrylaatglas of helder veiligheidsglas al of niet in geïsoleerde uitvoering
•    Duurzaam: grote weers- en corrosiebestendigheid
•    Constructief sterk door de elasticiteit van de panelen in glasvezelgewapend polyester
•    Onderhoudsarm: Bewust wordt in het ontwerp afgezien van het gebruik van aan slijtage onderhevige onderdelen als scharnieren, kabels en veren, waardoor het noodzakelijke onderhoud minimaal is en het vervangen van slijtdelen overbodig
•    Talrijke ontwerp-opties, zodat een deurinstallatie altijd aan de specifieke wensen en smaak van de gebruiker kan worden aangepast. Een greep uit de mogelijkheden: het in kleur uitvoeren van de aluminiumprofielen, keuze in kleur glasfiber, vormgeven deurblad door het integreren van een afbeelding, etc.

Meer informatie

Reageer op dit artikel