artikel

Gorter® presenteert het nieuwe beglaasde dakluik

productnieuws

Na de introductie van het geheel vernieuwde dakluik RHT met dicht deksel vorig jaar, introduceert Gorter® nu ook een geheel nieuw lichtdoorlatend dakluik. Het beglaasde dakluik geeft op een moderne wijze toegang tot een gezellig dakterras of daktuin maar kan ook in de utiliteitsbouw worden toegepast voor daktoegang in bijvoorbeeld kantoorgebouwen.

Gorter® presenteert het nieuwe beglaasde dakluik

 

Veilige daktoegang met natuurlijk daglicht en goede isolatiewaarde

Wie op zoek is naar een veilige daktoegang en natuurlijk daglicht in de ruimte eronder, maakt met het nieuwe beglaasde dakluik (RHTG) de juiste keuze. Veel onderdelen van het dakluik komen uit het vorig jaar geïntroduceerde RHT dakluik en maken gebruik van dezelfde innovatieve technieken. Zo heeft het uit aluminium vervaardigde dakluik een volledig thermisch gescheiden constructie en biedt het frame een isolatiewaarde van maar liefst Rc = 3,2.
De glasplaat is, vanuit praktische en esthetische redenen, uit één geheel vervaardigd en is doorvalveilig en inbraakwerend. Om het klimaat in de onderliggende ruimte nog aangenamer te maken is er HR++ isolatieglas toegepast met een isolatiewaarde van Rc= 0,91.

Adv Gorter

Eenvoudige bediening en praktisch in het gebruik

Standaard is het dakluik uitgerust met twee krachtige uiterst compacte elektromotoren, waarbij de bediening met één druk op de knop plaatsvindt. De binnenzijde van de deksel is voorzien van een handgreep die tijdens de in- en uitstap altijd een veilige houvast biedt. De glasplaat is onder een hellingshoek geplaatst en hierdoor zelfreinigend. Bovendien is het dakluik aan de binnen- en buitenzijde voorzien van een sterke poedercoating laag waarmee het onderhoud aan het luik tot een minimum wordt beperkt.

 Gorter 

Complete en veilige oplossing voor daktoegang in stijl

Het beglaasde dakluik kan in combinatie met de Gorter® vaste trap als een complete daktoegangsoplossing worden geleverd. De Gorter® vaste trap is vervaardigd uit aluminium en heeft met zijn strakke vormgeving een moderne uitstraling. Deze Gorter® combinatie is als geheel aantoonbaar veilig (o. a. TÜV, KOMO en Aboma Keboma). Alle Gorter® dakluiken worden standaard met 10 jaar garantie geleverd.

Voor meer informatie: http://www.dakluiken.nl

 

 

 

Reageer op dit artikel