artikel

DAKMERK keurmerk biedt volledige zekerheid

productnieuws

Niemand wil problemen, zeker niet met zijn (platte) dak. De schade bij lekkage kan namelijk aanzienlijk zijn. Maar hoe weet u of de firma die uw dak maakt echt kennis van zaken heeft? Of de goede materialen worden toegepast en de applicatie aan de gestelde technische normen voldoet? Indien u kiest voor een firma die in het bezit is van een DAKMERK certificaat hoeft u zich geen zorgen te maken om de kwaliteit van uw ‘platte’ dak.

DAKMERK keurmerk biedt volledige zekerheid

DAKMERK bestaat sinds 1993 en heeft als doel ‘het bewaken en bevorderen van de kwaliteit van het bitumineuze en kunststof dak’.

DAKMERK is een Erkenningsregeling en certificeert dakdekkers die voldoen aan de kwaliteitseisen welke door de Erkenningsregeling worden gesteld. Deze strenge kwaliteitseisen zijn vastgelegd in een kwaliteitsprotocol dat continu door DAKMERK wordt bewaakt (periodiek worden de kwaliteitseisen aangepast aan de actuele stand van de techniek).

Alleen dakdekkers die aan de hoge eisen van DAKMERK voldoen ontvangen jaarlijks een ‘Certificaat van Erkenning’.

Voor u als opdrachtgever betekent dit dat u erop kunt vertrouwen dat indien u DAKMERK kwaliteit voorschrijft, uw dak qua materialen en applicatie voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen, zonder dat u dat behoeft te controleren. Dat doet DAKMERK voor u!

Dakmerk Advertorial 

DAKMERK garantie

Ieder dak dat via de DAKMERK kwaliteitscontroles wordt goedgekeurd krijgt de eigen onafhankelijke DAKMERK Waarborggarantie. Hierdoor bent u als opdrachtgever gegarandeerd van een 10 jaar waterdicht dak, óók als de dakdekker onverhoopt, om wat voor reden dan ook, in gebreke zou blijven. Het originele DAKMERK Garantiecertificaat staat specifiek op naam van uw project. Afgifte van het originele certificaat betekent dat uw dak door DAKMERK technisch is gecontroleerd en is goedgekeurd.

Kijk op www.dakmerk.nl voor onze bestek- en kwaliteitsvoorschriften en een overzicht van onze Certificaathouders.

Dakmerk_Advertorial 

Reageer op dit artikel